Back to reality

84d1ea2f32c6e3a3ab1f2abdeea775ed-1495806933Het is dinsdag, het is drukkend weer en buiten is het bewolkt. Nog nadampend van het warme weekeind droom ik alweer weg naar een volgende. Het is week van hectiek op het werk, het is erg druk met van alles waardoor alles voorbij vliegt. Afgelopen weekeind was voor mij woensdag t/m zondag, een lang warm weekeind waarbij de kids er ook nog waren. Sochtends klussen en smiddags met de jongelui op pad. Slappeterp, Makkum, lekker zwemmen en genieten.

De klusserij begint nu ook tempo te krijgen, het moet ook wel want het moment van samen smelten komt met rassen schreden dichterbij. Het huis van de partner komt volgende week op funda te staan. Ik zal de link delen. Mooi vrijstaand huisje in de kern van Scharnegoutum met een immense tuin. Het te koop zetten van de woning is weer een sprong in het diepe, en voor zowel mij maar zeker voor de partner een “heel ding”. Beide het nodige meegemaakt waardoor het vertrouwen hebben in een ander grote schade heeft opgelopen. Het loslaten van iets wat jezelf hebt opgebouwd en zelf verantwoordelijk voor bent is dan lastig. Wel hebben we er ontzettend zin in. Het is tijd. We hebben het langzaam opgebouwd, niet te snel. Goed wennen en ook de kinderen laten wennen.

En dan voor mij weer een belangrijk iets. Filemon Wesselink neemt het toch niet op tegen zijn collega Ajouad El Miloudi in de ring. De BNN-presentator heeft zich teruggetrokken uit het begin deze maand aangekondigde kickboksgevecht. Filemon zit er volgens BNN “fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures en angst voor het gevecht”. Ik heb kaartjes voor het gala waar hij zou vechten aankomende zaterdag, en hoewel ik niet alleen voor hem kwam was het wel erg leuk geweest. In zijn programma Filemon slaat door gaf hij afgelopen zondag aan dat hij het gevecht niet door kon laten gaan. Zijn trainer Remy kon het niet geloven en zijn tegenstander al helemaal niet. Ook ik snap zoiets niet. Ik ben ook een vechter en ben nog nooit een gevecht uit de weg gegaan. Filemon laat zijn team, zijn trainer, zijn zender, zijn tegenstander en de organisatie die hem zou laten vechten zwaar in de steek. Shame on you Filemon!!

klik hier voor het nieuwsbericht

En dan kan ik het toch niet laten. De avondvierdaagse in Franeker. Gisteren werd het afgelast i.v.m. het weer… Het was stralend mooi weer!! Wij Nederlanders kunnen niet met “het weer” om gaan. Het weer was vandaag dreigender en nu lieten ze het wel doorgaan. Ik begrijp er echt niets van.  Mijn dochter loopt donderdag, voor het eerst. Ik zal er staan om haar binnen te halen. Ze heeft er zin in en is zowat iets van zenuwachtig, Als het maar door gaat…

Facebook Comments
Delen op Social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.