Bad Bikers

Hoewel ik gisteren al heb geschreven, vandaag toch ook maar even een kort verhaal. Zoals jullie weten rijd ik sinds een jaar Motor. Een gevoel van vrijheid en samenhorigheid. Wanneer je elkaar tegen komt altijd de hand even omhoog, en als je ergens staat en een andere motorrijder komt eraan is een gesprek altijd snel gemaakt.

Zo ook vandaag, ik was op weg naar mijn werk toen ik weer voelde dat het schakelpedaaltje los zat. Onlangs is dit nagekeken maar helaas is het euvel niet verholpen. Ik kon nog stoppen bij de Pomp en keek of ik het kon repareren. Het boutje was wederom los en ik had geen gereedschap bij me. Opeens hoorde ik achter me in gebrekkig Engels: do you have problem? Ik draaide me om en zag een oud vw campertje met een aanhanger met twee oude bikes. Een punkachtige vrouwspersoon hing uit het raam en wuifde met haar getatoeëerde armen. Ik riep terug in vloeiend Engels natuurlijk dat ik een mankement met de motor had maar geen gereedschap. De gehele combinatie parkeerde naast me en achter het stuur kwam een ruige motorrijder te voorschijn.  Er werd een gereedschapskist uit het campertje getrokken en ik kreeg de juiste sleutel in handen gedrukt, samen met deze kerel repareerde we het mankement.

10407843_10202509838250831_2480577464907157693_n

Foto: Facebook.

Nog even een gesprekje met de Italiaanse mensen. (Dilena Marco & Katja Leoni) Ze waren op vakantie geweest in zweden en waren weer richting Italië… Ik kreeg een ferme handdruk en schouderklop en van de vrouw een knuffel. Een bijzondere ontmoeting. Bij het weggaan kreeg ik nog een Patch van hun motorclub ‘Motoclub Vilessa. Even vlug via internet opgezocht wie ze waren…  En dan zeggen ze dat bikers slecht zijn…….   Kom op zeg.

Facebook Comments
Delen op Social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.