Blog 21/2019 De luizenmoeder

Maandagavond, een iets minder drukke week staat voor de boeg. Werken, voorbereiden op een weekje snowboarden is wat er op het programma staat. Tussen door nog even wat sporten. Hoewel de voorjaarsvakantie zich bijna aandient is het weer verre van mooi. De lente lijkt nog nie in aantocht. Herfst, wind en regen dat is wat de klok slaat.

Het is alweer de 21 ste blog van dit jaar dus het lijkt dat mijn inspiratie groter is dan vorig jaar. Maar waar willen we heen met de bloggende Franeker? In mijn jaaroverzicht had ik het over uitbreiden maar hoe?

Wat slaat aan? Wat vinden mensen leuk en wat vinden ze niet leuk? Het is wisselend, veel mensen lezen het als ik de getallen mag geloven maar ze vliegen ook niet de pan uit. De persoonlijke blogs scoren goed maar ook de lokale actuele zijn vaak de goed gelezene.

Gisteren was de luizenmoeder er weer op. Het hilarische programma is seizoen twee gestart. Direct pakken ze de actuele onderwerpen weer bij de kop. Vandaag las ik op Facebook weer een boel mensen die zich er druk om maakte. Een jongetje dat gediscrimineerd word om zijn naam achmed, en zijn vader die vergeleken word met Osama Bin Laden,. Ik vind het schitterende humor. Ze laten zien dat Nederland nog helemaal niet zo erg tolerant is als ze zelf zeggen. En dat mag wel eens gezegd worden. Ik zie nu alweer uit naar de tweede aflevering.

Hieronder is aflevering 1 te zien

Facebook Comments
Delen op Social media