Blog 24/2019 de Snowboardende Franeker

Zondagmiddag en het is heerlijk weer. Ik zit onder mijn half afgebouwde overkapping die sporen van lekkage laat zien. Ik heb zelf geprobeerd om dakbedekking te branden maar dat is geen sukses verhaal geweest. Wachten op de proffesional.

Oostenrijk – Hohentauern

De zon brand me lekker in de nek en met pijn in de pols en schouder probeer ik te bloggen. Afgelopen week zijn we met zijn vieren (mijn broer, schoonzus, vriendin en ik) naar Oostenrijk -Hohentauern geweest. Mij broer is een ervaren snowboarder en de rest beginnend. Volgepakt als een sardientje in een blik kwamen we aan. Tot nog een uur voor aankomst geen vlok sneeuw gezien maar op de eindbestemming een dikke meter sneeuw. Het gebied was niet te groot en het huisje stond onder aan de piste, een prima gebied voor ons als onervaren boarders, maar ook prima voor een ervaren man zoals mijn broer.

Blauwe piste

Met veel vallen en opstaan kregen we de kneepjes van het snowboardvak onder de knie. Een harde val blesseerde echter mijn pols de tweede dag. Nou ja inpakken en door. Helaas de derde dag twee harde vallen en mijn schouder was zo pijnlijk dat ik hem niet kon bewegen. Tenminste zonder pijn. Maar in de rust, mijn snowboard avontuur eindigende dus abrupt. Volgend naar gaan we weer!

Zoals ik begon deze blog is het zondagmiddag, terugkijkend op de week hebben we het leuk gehad. Vooruitkijkend komt de sleur van het dagelijks leven weer op ons af. Vanavond komen de kindjes weer thuis, heerlijk. Al hun sterke verhalen aanhoren, en gewoon weer even vasthouden….. nu al zin in.

Facebook Comments
Delen op Social media