Blog 30/2019 Harde wind

Harde wind, veel regen en kou. Het lijkt verdomme wel herfst. Bah dat maart zijn staart roert is wel erg een understatement. Het donkere gure weer drijft een ieder naar binnen om achter het dubbele glas te genieten van een warm drank. In mijn geval Thee. Het is wat het is een gevleugelde uitspraak van mij maar ik heb nu wel echt “schijt mien nocht”.

De eerste griepvirussen hebben hun slachtoffers gemaakt. 3 van de 4 kids zijn al gevloerd geweest in huize DBF, de laatste hoesten en rochels vliegen nog wat ongecontroleerd door de kamer. Ik hoop dat mijn inmiddels opgebouwde weerstand, weerstand biedt tegen de ziektekiemen. Ook op mijn werk is een groot aantal ziek of ziek geweest. Is het op de gang een gehoest van jewelste en zien vele collega’s met waterige witte snuitjes de wereld in.

Mijn “Jackson Blog” heeft weinig stof doen opwaaien. Een enkele lezer waagde zich aan een uitspraak of mening. Kindermisbruik is in mijn ogen de puurste vorm van criminaliteit. Een vorm die veel criminelen vaak zelfs te ver gaan. Zeden delinquenten hebben het ook niet makkelijk in de reguliere gevangenis en vaak worden ze apart of zelfs op aparte afdingen gezet voor hun eigen veiligheid. Wel heb ik een aantal reacties gekregen op het feit dat ik de moeders(ouders) van de twee mannen in de documentaire veroordeel. Dat ik de schuld deels bij hen deponeer. Nou dat vind ik nog steeds. Hoe krijg je het in je botte harsens om je 7 jarige kind bij een vreemde te laten slapen.!! Dan ben je niet naïef maar gewoon oer-stom en onverantwoord. Direct uit de ouderlijke macht zetten denk ik dan. Als je je kind al geen veiligheid kan bieden. Daarnaast zijn er mensen die mijn veroordeling sowieso veroordelen. Ik zeg in andere blogs van mij dat iemand pas schuldig is als dit is bewezen. Dit is waar, echter heb ik gezegd dat hij alle schijn tegen heeft. Dat deze verhoren en verklaringen niet zijn mee genomen in de rechtszaak. Dat de verklaringen, filmpjes, voicemail berichten en faxen ondersteunen dat wat er gezegd word. Ik durf te zeggen dat er wel degelijk wat is gebeurd. Dat als de rechtzaak nu zou worden gevoerd de uitslag wel eens iets anders zou kunnen zijn.

Facebook Comments
Delen op Social media