Blog 42/2019

Woensdag en het is mijn papadag zoals dat heet, echter door de meivakantie hebben we het schema totaal omgegooid. Toch vrij vandaag en mijn vriendin is morgen en vrijdag vrij. De kids zijn gewoon lekker vrij en genieten van hun lui-lekkerdagen. Lekker de hele dag niets doen, omhangen, buiten spelen, scherm hangen enz enz.

Ruim 4,1 miljoen tv-kijkers hebben dinsdagavond Ajax zien winnen van Tottenham Hotspur tijdens de halve finale van de Champions League. De wedstrijd in Londen was zowel te zien op Veronica als op Ziggo Sport. En op Telegraaf.nl was live te zien hoe een meegereisde fan Telegraaf-verslaggever Pim Sedee in het gezicht sloeg. Wat een belachelijke actie en wat mooi dat die hufter is opgepakt. Sinds begin deze maand hanteert het OM een hogere strafeis bij geweld en agressie tegen journalisten. Weg met dat tuig.” Schrijven diverse collega journalisten.

Nederland weigert de haatprediker Steven Anderson de toegang. Anderson is een felle tegenstander van homo, s lesbiennes en alles wat anders is dan het hetero zijn. Deze achterlijke kerel predikt zelfs dat homo, s geëxecuteerd moeten worden. Mooi dat Nederland een vuist maakt. Bijzonder is dat zo’ n kerel niet gewoon word opgesloten. Vrijheid van meningsuiting ben ik voor maar het oproepen tot geweld brengt de openbare orde in gevaar en is mijn inziens gewoon strafbaar,.

En dan het politiebureau in Franeker. Er is besloten deze dicht te doen en een steunpunt in de stad te creëren . Een nagelnieuw gebouw weer sluiten. Wat gooien we toch een bak geld weg op deze manier. Burgemeester Waanders dat haar bijnaam weer eer aan. Het is toch Waanzin dat Franeker geen politiebureau heeft. De hoofdstad van de gemeente Waadhoeke zonder politiebureau. Het is ongelofelijk dat dit soort keuzes worden gemaakt.


Facebook Comments
Delen op Social media