Blog 48/2019 radiostilte

Diverse mensen spreken me aan, diverse mailtjes en inboxberichten. Ik kijk terug en ze hebben gelijk. Het is bijna een maand stilvanaf mijn kant. Geen blogs, geen opmerkingen, geen meningen. Sommige denken vast, eindelijke houdt ie zijn muil. Een ander vind het jammer. Wat is er aan de hand? Niets. Geen inspiratie, geen aanleiding en misschien wel even geen zin. Een soort van radiostilte maar dan anders.

Ik kijk zoals vaak even naar buiten. Regenachtig en een winderig weertype. Mensen zoals veel vaker beschreven voorovergebogen ver in hun jas weggedoken, geen lentekriebels maar herfst. Mijn dochter is vandaag op schoolreisje en die treft het niet, ik ben benieuwd hoe ze zo uit de touringcar wegdruppelt.

Het pinksterweekeinde was prima, hoewel het weer op sommige mementen echt beter kon heb ik me prima vermaakt. Zaterdag ben ik naar enfusion geweest in MartiniPlaza, samen met mijn vriendin kickboksen kijken. Een mooi evenement wederom tot in de puntjes geregeld. Prachtige partijen, mooie ko’s. Al met al genieten. Maandag was het natuurlijk weer tijd voor diverse soorten van 11stedentochten. Ikzelf ben oo de motor geklommen samen met mijn zoon. Hoewel de dag ietwat nat begon hebben we de rest schitterend weer gehad. Genieten.

Facebook Comments
Delen op Social media