Blog 53/2019 Ge(kneus)d

Frank Masmeijer veroordeeld voor drugssmokkel. De kneus heeft tijden ontkent maar bekende vorig jaar toch onder druk van het OM. De reden was geldtekort. 9 jaar mag mijnheer de bak in , weliswaar in Nederland. Frank Masmeijer was in de jaren tachtig presentator van programma’s als De Holidayshow, Dinges en de Frank en Vrij-show. In 1994 werd zijn contract bij de NCRV niet verlengd, waarna hij, zonder succes, uitbater werd van verschillende horecagelegenheden in België.

Van de ene Kneus naar een andere gekneusde. Helaas gaat het over mezelf. Na een aantal weken eindelijk weer fanatiek te sporten vliegt de rem er weer. Dinsdag in een Sparringsrondje met zoonlief een fikse tik op de bovenste Rib (borsthoogte) met als gevolg dus een gekneusde Rib volgens de dokter. Even aan de pijnstillers en in de rust. Potverdorie man. Net lekker bezig. Hopen dat de boel weer snel hersteld en weer vlug de gym in kan om volle bak te trainen.

Nog een dikke week en dan is het zover. De samenloop voor Hoop Franeker. 24 uur lopen om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Kanker een klote ziekte die veel van ons heeft geraakt en nog zal raken. Nadat Maarten bakken met geld heeft binnen gezwommen zullen wij in Franeker ook ons best doen. Daar zijn jullie voor nodig. Kom massaal, steun, loop, lach, huil, praat en geniet. En vooral moeten we met zijn allen doneren. Mensen, kinderen en bedrijven. Ik roep jullie op de hand in de zakken te steken en de laten daalders en centen eruit te vissen.

De laatste weken van de scholen gaan in. De zomer rukt op. De kinderen zijn moe en toe aan vakantie. Ook ik. Nog even

Facebook Comments
Delen op Social media