Blog 67/2019 Tien jaar later..


10 jaar is voorbij gevlogen. Verschrikkelijk veel gebeurd en verschrikkelijk veel meegemaakt . Zowel prive als zakelijk is het soms een rollercoaster geweest en altijd heb ik zo moeilijk als het soms is geweest de neus naar voren gehouden. Ik heb vrienden verloren en verkregen. De liefde verloren en weer terug gevonden. Ik heb wel eens geroepen ene geschreven maak van het pad des levens een rode loper en geniet. Maar soms en meestal zelfs heb je geen invloed hoe je rode loper word neer gedrapeerd. Er zitten soms hobbels in en je krijgt hem zo graag als je wil niet vlak. Maar laat de donkere kant het licht niet overschaduwen. Elke dag dat je in het verleden leeft is een gemis van het heden en je toekomst.

2009 is alweer tien jaar terug en als je dan terugkijkt wat er speelde vallen je verschillende dingen op. De inauguratie van Barack Obama, Koninginnedag drama in Apeldoorn, De val van de DSB, Turkish Airline stort neer en natuurlijk de dood van de omstreden Micheal Jackson. Allemaal zaken die in ons collectief geheugen staan, en allemaal gebeurd in 2009.

Lange Frans & Baas B zijn ook weer bij elkaar nadat ze in 2009 gebrouilleerd raakten en wat zo hoog opliep dat in 2010 de vriendin van Lange Frans met een pistool naar Baas B op zoek was. Nu hebben ze een nieuwe versie van “ Het Land Van” gemaakt en gisteren laten horen bij Beau. Ik vind het wederom een schitterend nummer. Mag van mij elke 10 jaar wel! Top. Hieronder is ie te luisteren.


Facebook Comments
Delen op Social media