Blog 71/2019 extreme beveiliging.

Door de doodgeschoten advocaat is het proces van crimineel Taghi zwaar beveiligd. Rondom de rechtbank staan zwaar beveiligde marechaussees. Rechters, advocaten en andere betrokkenen worden in zwaar gepantserde auto’s met een rotgang van A naar B Vervoerd .

Ridouan Taghi, is een Nederlands crimineel van Marokkaanse afkomst die in verband wordt gebracht met meerdere gewelddadige misdrijven, waaronder moorden en pogingen daartoe. Hij geldt als leider van een bende waarvan een aantal leden als verdachten wordt vervolgd in het Marengo-proces (bron Wikipedia).

Een aanslag op een advocaat word gezien als een aanslag op onze rechtstaat. terecht vind ik. Amerikaanse proporties roept een ander.

Mijn vorige Blog heeft zoals verwacht veel stof doen opwaaien. Mijn visie op het “roken” werd niet door een ieder in dank afgenomen. Echter moet ik bekennen dat het aantal positieve reacties dit keer ook aanwezig waren. Je ziet dat de maatschappij toch iets veranderd en het roken passé vind. Een goede ontwikkeling al zeg ik het zelf. Daarnaast wil ik wederom benadrukken dat dit mijn mening is. Wat een ander doet moet ie zelf weten. Echter vind ik het van belang om te noemen omdat ik nu opeens mee moet betalen met een programma en/of medicatie om weer te stoppen.

Facebook Comments
Delen op Social media