Blog 83/2019 Alweer November

En dan is het tot mijn grote schrik alweer november. Het einde van het jaar nadert in een rap tempo. Veel veranderingen voor mij. Mensen vragen nog steeds regelmatig hoe het met me gaat. Inmiddels dik 12 kilo lichter voel ik me fysiek goed. Kleine pijntjes en kwaaltjes ben ik te baas en mijn PDS redelijk onder controle. Ook op sportief gebied ben ik op de goede weg. Mijn derde gekneusde rib geneest goed en ik zit er alweer aan te denken om het kickboksen op te pakken. Inmiddels ook het hardlopen opgepakt wat er in geresulteerd heeft dat ik einde van deze maand de 5 km op de pepernoten run zal gaan lopen. Naast lopen hang ik ook aan de gewichten en vanaf vorig week ben ik ook 1 keer per week met een maat aan het squashen. Naast al deze privé veranderingen ook op zakelijk gebied in d verandering. Zo ben ik begin deze maand begonnen met een nieuwe functie. Wel bij de zelfde werkgever maar naar 14 jaar hetzelfde te hebben gedaan het roer om. Deze verandering pakt hopelijk goed uit. Iets heel anders gaan doen is natuurlijk een gok. Ik geef het vertrouwde op om als broekkie weer aan wat nieuws te beginnen. We gaan het zien.

De Telegraaf kopt vandaag in met “Boek van de baan: Heineken-ontvoerder blijft zwijgen”. Mede-Heineken-ontvoerder Jan Boellaard trekt zijn ‘biecht’ in. Boellaard zou in een boek zijn leven onthullen. Jan Boellaard was in november 1983 een van de ontvoerders van Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer. Boellaard was van plan in dit boek een hele rits van misdaden op te biechten. Wat precies de reden is voor het intrekken van het boek is onbekend, maar het kan te maken hebben met schadevergoedingsprocedures die slachtoffers van destijds aan het voorbereiden zijn.

En dan moet ik het toch even noemen. Afgelopen Zaterdag heeft de Franeker Kickbokser Jonathan van Olst zijn tweede kickbokspartij gevochten. In Almere mocht hij op het door de Bekende K1 kickbokser Remy Bonsjaski georganiseerde gala aantreden. De Franeker Jonathan traint bij Sportcentrum Shape en Kickboksschool Peye. Zijn trainer Fredy Feijen was samen met zijn trainingsmaat Jeroen afgereisd naar Almere. De planning liep gigantisch uit maar dat mocht de concentratie van Jonathan niet Schaden. De partij was fel en hard. Beide kickboksers streden vurig voor de winst. Na drie ronden besloot de jury echter in een onbesliste partij. Niet wat Jonathan wilde horen maar sportief en professioneel aanvaarde hij de uitslag. Niet verloren en dus nog steeds ongeslagen. Jonathan is een vechter in hard en nieren. Een jongen die het nog ver kan schoppen als hij zou door gaat.

Facebook Comments
Delen op Social media