Blog 85/2019 Een andere vrouw!

Dit weekeind was ik alleen. Mijn vriendin had me verlaten om richting Schotland te gaan voor een lang weekeind met een vriendin. Omdat onze gun-factor naar elkaar toe groot is gun ik haar dit van harte. Ze doet dit jaarlijks en ze geniet er enorm van. Gunnen is iets wat je moet doen in een relatie. Als dat er niet meer is, is je relatie gedoemd te mislukken. Ga je nu alweer weg? Oh moet ik bij de kinderen blijven?. Het zijn steken onder water en tekenen aan de wand dat het niet goed meer zit. Ik spreek uit ervaring dat het dan echt snel gebeurd is. In mijn huidige relatie is dat niet zo. Mijn huidige vriendin en ik gunnen elkaar alles. En natuurlijk spreken we elkaar aan als het te gek gaat. Ten tijde van drukte missen we elkaar. Een goed teken. Je moet bij elkaar passen en dat is zo makkelijk nog niet. Je bent twee individuen en daarom altijd een beetje geven en nemen.

En opnieuw is het raak bij PM – Mode. De deur er weer uit en de rest van de parajumper collectie is buit gemaakt. De eigenaren zijn nu binnen drie weken opnieuw slachtoffer geworden van een brute inbraak. Is het dan zo makkelijk om die ruiten in te gooien? Daar is toch wel iets op te verzinnen lijkt me. En hangen er niet camera’s in de stad. Ze moeten toch ergens heen vluchten. En zijn deze duren jassen niet extra beveiligd? Je kunt er toch voor kiezen om ze te merken of extra op slot te doen middels een hangslot. Nu hoorde ik dat de PM Mode ophoud met het merk te verkopen. Dat is toch eigenlijk te zot voor woorden. Iedereen maar goed opletten of ze opeens iemand, of meerdere in nieuwe jassen zien lopen.

En dan in het nieuws een opmerkelijke vrouwenwissel. André Hazes heeft bevestigd dat hij een andere vrouw heeft. Niemand minder dan Bridget Maasland. De dik 20 jaar oudere Bridget heeft de jonge Hazes aan de haak geslagen. Dat André van oudere vrouwen hield was bekend. Maar Bridget. Met die Joker-achtige grijns. Ieder zijn ding.

Facebook Comments
Delen op Social media