De Bloggende Tsjech..part 2

Dag twee in Praag en we worden allen veel te vroeg wakker, het ritme van de jonge vaders heeft de overhand dus rond 08:00uur is het al allemaal geluiden uit de verschillende vertrekken. Opeens zie je volwassen kerels in hun onderbroek door het appartement rennen en weet je dat de dag is begonnen.

Naast mij kijkend zie ik mijn woest aantrekkelijke kameraad J uit zijn bed sprinten om Kameraad A een pak slaag te geven. De aanleiding is mij overigens totaal onbekend.

Langzaam rolt de een- na de ander uit bed en probeert de vouwen uit het gezicht te strijken. Een douche doet de meesten goed en nadat iedereen weer geknipt en geschoren is, is het tijd om Praag verder te verkennen.

Kameraad J, is onze echte reisleider en heeft de route dan ook prima uitgestippeld, echter gooit A roet in het eten wat we doen besluiten de route in spiegelbeeld te lopen. Het mag de pret niet drukken en zelfs ontlopen wij door deze ongebruikelijke wijze mening lange wachtrij.

Praag, een mooie oude stad met veel geschiedenis, het ietwat trieste weer doet de stad meer verouderen, heg gezellig samenzijn en de uitmuntend geplande route brengt ons naar vele hotspots.

img_1988

Zoals ons metromannen betaamd word er veel geshopt, na dat we gisteren een mooi tussen jasje hadeden gescoord voor kameraad R was er vandaag voor Kameraad A een nieuw paar pata’s.

In de loop van de middag was het allemaal genoeg geweest voor het gezelschap, je merkt dat je toch ouder word en dus zochten we de kalmte van ons zeer ruim opgezette appartement op. Een ieder deed zijn ding om weer in het reine te komen met zichzelf, detail daar vermoei ik jullie niet mee. Nu zo’n 20:00uur maken we ons klaar voor het avondmaal en daarna zullen we het nachtleven induiken. Word vervolgd.

Facebook Comments
Delen op Social media

Eén gedachte over “De Bloggende Tsjech..part 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.