De Bloggende Tsjech…

img_1945Vandaag even een Blog uit Praag. Ik ben hier met een groep maten voor ons jaarlijkse mannenweekend. Dit is het dertiende weekeind ik een rij dat we dit doen. Na vorig jaar Lissabon waarbij de groep iets kleiner was hebben we nu 6 man. Helaas missen we er 1 maar we hopen dat ie volgend jaar weer mee gaat.

Aankomend in Praag na een korte vlucht stond onze taxi al op ons te wachten. Het appartement overtrof elke verwachting, een ruim opgezet appartement met drie slaapkamers en een grote woonkamer en keuken. Helemaal top.

Ook hebben we Praag verkend en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de stad. De leuke oude straatjes en de ietwat bijzondere architectuur maakt het geheel gezellig. De prijzen liggen sterk uit elkaar, een biertje kost in het centrum bijna 7 euries en wat meer naar buiten betaal je slecht 3, een heel verschil maar zodra je dat weet kun je er prima en betaalbaar op stap. Ook de Astronomische klok en de karelsbrug zijn een bezienswaardigheid.

Het nieuws gaat hier wat langs me heen, ik ben niet continu online en dat is ook niet de bedoeling van zo’n vriende…..eeeuh Mannenweekeind. Ook wat er in Franeker gebeurd gaat aan mij voorbij. Maar waar hebben we het over. Ik ben nog maar een dag weg.

Ik zal de veters strikken en het haar in de kuif, een Starbucks opzoeken en dan op een culturele ontdekkingstocht gepaard met een Bourgondisch samenzijn.

Facebook Comments
Delen op Social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.