De courant niet gehaald.

En dan opeens zie ik dat ik mijn ingestuurde Blog voor de Van Wad tot Stad niet is geplaatst. Ik ben verbaast en teleurgesteld en natuurlijk ga ik verhaal halen. De mailwisseling is Prive en zal ik hier niet publiceren. Maar ik vind omdat ik juist alles met mijn lezers deel dat ik ook dit moet delen. De essentie van het niet plaatsen is dat de Blog te veel over mij als persoon ging. Okay ze hebben een punt, maar ik mail terug dat ik merk dat juist mijn lezers dat leuk vinden. En dat er ook niet altijd interessante actualiteiten zijn. Ik snap de opzet en zal dus mijn teksten gaan catorigiseren.

Wat betekend dat ik vanaf nu voor de VWTS meer over de actualiteiten zal gaan schrijven, natuurlijk eerlijk, natuurlijk scherp en zeker ongenuanceerd.

De online blogs zullen niet veranderen, daar kalk ik allles op wat ik vind , denk en voel.

 

Hier onder de tekst die dus de krant niet heeft gehaald. Graag jullie mening…..

  • Een Fysiek lastige week is voorbij. Naast mijn knie blessure begon dinsdag opeens mijn rug ook op te spelen, een steeds pijnlijk wordende spier deed me doen besluiten eerder naar huis te gaan. Thuis aangekomen direct in een warm bad om te kijken of het beter werd. Niet het geval dus de Knie-afspraak bij fysio omgezet in een rug afspraak. Daar aan komend het bovenlijf ontbloot zodat mijn fysio de boel los kon maken. Niet verkeerd overigens en het werd er zeker niet slechter van. Woensdag bijna niet van bed te komen klaagde mijn dochter ook nog over buikpijn, Ook ik was niet helemaal fit. Mijn PDS klachten steken altijd de kop op, op de meest niet uitkomende momenten. Dochter zieke melden en zelf ook maar plat. Een uur later was dochterlief alweer fit.. Hmm Schooltje ziek maar misschien ook de loskomende spanningen van haar afzwemavontuur de vorige dag. Ach het is een korte dag dus dan maar even in de relaxmodus. Donderdag dochterlief weer naar school maar zelf echt nog in de lappenmand. Rugpijn in combinatie met PDS klachten zijn zeker niet een goede combi. In de middag leek het op te knappen wat me vrijdag deed besluiten weer op het werk te zien. Genoeg te doen. De vrijdag liep goed en zelfs was ik laat thuis.

    Het Paasweekeind stond voor de deur en zoals jezus hemzelf opstond was het voor mij ook tijd om weer op te staan. Wel iets later dan mijn jarige partner. Ze moest zaterdagochtend met haar dochter naar de Friese kampioenschappen Judo, Met een tevreden derde plaatst kwam ze terug! Gefeliciteerd!! Tijd voor gebak en wat viste, en af te sluiten met een etentje bij een ietwat verouderd pannekoekenschip in Leeuwarden. De pannenkoeken smaakten er trouwens niet minder om. De zondag was rustiger, zeg maar saai. De twee stiefdochters moesten naar Opa en Oma om eieren te zoeken. Partner bracht ze en bleef nog even daar om een duurloopje te doen. Zoonlief sliep, dus met de dochter voor netflix. Een paasweekeind is door de helft. Maandag nog even er op uit en de week kan weer beginnen.

    En dan de Bloggende Franeker, het nieuwe Logo is goed ontvangen, het past helemaal bij Franeker en zijn historie. Het Wapen van Franeker prijkend in de Franeker kleuren. Zelfs mijn website is er op aangepast en mist zijn rode kleur, maar is in het Franeker Blauw gestoken. Bedankt Label79.nl! De bloggende Franeker krijgt zo steeds meer allure en bekendheid. Dit is te zien aan het aantal website bezoeken en reacties die ik online maar ook live krijg. Leuk. Ook is er nog steeds ruimte voor bedrijven om hun logo op de site te krijgen of op de pagina “handige Links”. Hier staan trouwens ook al heel wat. Mocht je interesse hebben? stuur een mail naar: debloggendefraneker@gmail.com.

Facebook Comments
Delen op Social media