De man met zaag.

Voor mij nadert met rasse schreden het einde van mijn vakantie, maandag moet ik weer aan de bak. Ik heb dan drie weken vrij gehad. Ik moet zeggen dat ze zijn omgevlogen een goed teken want een tergend langzaam voorbij trekkende vakantie is ook niet helemaal juist. Ik heb de vakantie in binnen en buitenland gevierd en ik moet zeggen dat het p-prima is bevallen al mocht het weer in Nederland wel iets beter. Als nieuws verslaafde moet ik zeggen dat ik aardig ben afgekickt, ik hebben nieuws niet of nauwelijks gevolgd. Ook bij terugkomst in Nederland heb ik wel even gekeken maar vond dat ik weinig gemist had. Hier- en daar wat vakantie drama, s een misse springtij het parachute springen en nog wat narigheid.

image

Ook ben ik dit jaar bij de PC geweest. Zelfs de pre-pc heb ik bijgewoond. Ik ben jaren niet naar de pre-pc geweest ivm de kids en dat mijn toenmalige partner hoe patent op had. Nou de pre-pc was leuk hoor  mar om nou te zeggen dat ut het hoogtepunt van het jaar is. Nou dat ook weer niet. Ik heb me prima vermaakt maar dat was het dan ook.

ook de pc dag zelf prima vermaakt, helaas begon de dag niet echt top en ook in de stad was de sfeer wat druilerig moet ik zeggen, om 16:00uur de jaarlijkse pc bbq bij een maat van ons. Elk jaar organiseren twee vrienden een bbq, altijd erg gezellig. Eerst alleen maar met vrienden en familie , nu ook met veel kinderen. Altijd wel weer een hoogtepuntje

zometeen de kinderen naar hun moeder brengen en de kinderen van mijn partner naar hun vader, het lot van kinderen met gescheiden ouders. Wij hebben ze de eerste drie weken gehad, een groot gezin met 4 kinderen, altijd gezelligheid, altijd actie, ook altijd gebongel en gesjanter. Maar vooral veel gezelligheid. Drie weken druk, nu drie weken zonder een arm en een been, je mist dan iets en hoewel de eerste dagen altijd lekker zijn ga ik ze altijd snel missen. Het zij zo.

Facebook Comments
Delen op Social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.