Het gewone leven is weer begonnen

Het gewone leven is weer begonnen. Na 6 weken van vakantietijd waarvan drie geheel vrij en de andere drie zonder mijn kinderen. Het zijn dan zes aparte weken. Gisteren zijn de kids weer naar school gegaan en ik heb begrepen dat ze het prima naar de zin hebben gehad.  De oudste zoon gaat voor het eerst naar de middelbare school wat betekend dat hij een wisselend rooster heeft en daardoor zelfstandiger zal moeten worden. het is een fase van ontdekken en van goede en verkeerde dingen doen. Ik hoop dat de goede de overhand krijgen en dat hij beseft dat de keuzes die hij nu maakt invloed kunnen hebben op de rest van zijn leven. Ik laat het zover los. Het zijn dingen die hij zelf moet uitzoeken en als ie hulp nodig heeft dan komt ei wel neem ik aan.

Na zes weken te hebben samen gewoond met de partner komt de tijd van de latrelatie er ook weer aan. We hebben ieder nog een huis is een andere woonplaats, kinderen op verschillende scholen in ook verschillende plaatsen. Dat betekend dat grote delen van de week we apart leven mar toch ook gezamenlijk LAT, Living Apart Together. Het is verre van ideaal. Naast dat je samen wilt zijn is de praktisch kant ook onhandig. Het continue afspreken en plannen is vaak irritant en niet leuk. Het hebben van twee woningen brengt ook veel werk met zich mee. De beide oude woningen dienen ook onderhouden te worden en hier- en daar is het achterstallig onderhoud niet meer aan de aandacht te ontsnappen. Het is de situatie zoals het is en als alles goed gaat nog maar tijdelijk.

In het nieuws het feit dat criminelen er steeds vaker voor kiezen op met zware explosieven of met voertuigen zogenaamde plofkraken te doen. Het gewoon kraken van de pinautomaten is bijna niet meer te doen en dus word er zwaarder geschut ingesteld. Een mooi moment om te zeggen dat we nu eindelijk eens van dat geld af moeten. Waarom niet gewoon elektronisch betalen. Dit is beter te beveiligen en de betalingen zijn ook zuiverder. Geldstromen zijn beter te volgen en dus zal ook het criminele geld plotsklap niets meer waard zijn. Voor veel zaken is het een goede zaak. Opiniepeilers zeggen echter dat het geld nog lang zal blijven, er mensen te veel voordeel op te doen door het “zwarte en Criminele” geld onder de radar van de overheid te kunnen houden.

7 September, op de verjaardag van mijn zoon zal de Iphone 7 een feit zijn. tenminste zo gaan de verhalen. De nieuwe naam is nog niet onthuld maar aan zekerheid grenzende waarschijnlijk zal hij 7 gaan heten. De Iphone zat in de slob door weinig vernieuwing. Ik ben benieuwd met wat voor nieuwe features ze gaan komen. Ik ben wel wat een Apple fan. Het apparaat is goed te gebruiken en laat je eigenlijk nooit in de steek. Het zwakke punt is dan ook zijn kwetsbaarheid. Door zijn slanke design is hij ook erg fragiel. Ik adviseer Apple om een hufterproof Iphone te maken. Waterdicht en schok en krasproof. Daarnaast de levensduur van de batterij vergroten en vooral de diefstal kans verkleinen door een niet uitzetbare tracker te installeren.

AFP_DU2RG.jpg
(FILES) This file photo taken on June 13, 2016 shows the Apple logo displayed on a screen at Apple’s annual Worldwide Developers Conference in San Francisco, California. More than 100 global design professionals on August 4, 2016 offered support to Apple in its long-running patent design battle with Samsung, now before the US Supreme Court. The group, which includes US fashion designer Calvin Klein, Nicolas Ghesquiere of the French group Louis Vuitton and renowned German industrial designer Dieter Rams joined an amicus brief supporting Apple’s contention that Samsung’s $548 million penalty for infringing on a design patent should stand. / AFP PHOTO / GABRIELLE LURIE Horizontal COMPUTER TECHNOLOGY

Vandaag komen de kids weer. lekker op de bank met een koppie thee voor de buis of degelijk een rondje fietsen en de eendjes voeren. De normale dagelijkse degelijke dingetjes. Het lijkt zo onschuldig en zinloos maar is zo belangrijk voor een hechting en band met je Koters. je beseft dit pas als je ze een tijdje niet ziet. Je merkt dan een afstandje. Misschien zit het tussen je oren maar het is voelbaar. Ik ben blij dat ik ze weer zie en bij me heb.

Facebook Comments
Delen op Social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.