Joe Biden

Joseph Robinette (Joe) Biden jr. diende eerder als de 47e vicepresident onder president Barack Obama van 2009 tot 2017. De democraat is dan wel 77 jaar en word dover 2 weken 78 het is natuurlijk een hele verbetering. Hoewel Trump het verlies nog niet wil toegeven. En dit waarschijnlijk ook nooit zal doen is het eigenlijk een feit. Joe Biden wordt de 46e President van de VS. Ik ben er blij mee. De clown die een Trump was gaat weg en we zullen waarschijnlijk nog weinig over hem horen. Nog een paar noodkreten en dan ebt het wel weg.

Gezien Biden onder Obama heeft gediend heb ik er wel vertrouwen in dat ie die weg weer inslaat. Weer rust brengen in een verscheurd land. Want dat is wat d VS is. Een land waar je niet meer trots op kon zijn. Werd geregeerd door een idioot met idiote ideeën. Nu komt er rust. Word de wapenwet wellicht herzien. Ziektekosten verzekering “Obama Care” weer herzien. En meer goede ideeën. Ook de nieuwe Vicepresident Harris is een goede aanvulling. De eerste vrouwelijke en dan ook nog een donkere vrouw. Ik denk dat ze na Biden zal aantreden om voor het presidentschap te gaan. De oval office is haar doel. Dat is duidelijk. Je ziet meer vrouwen aan de macht. Ook de Burgermeesterposten in ons land worden meer- en meer bezet door vrouwen.

Het is 8 graden. Een schrille zon kruipt omhoog, donker verdwijnt waar licht verschijnt. Het word dag en de thuiswerkplekken worden weer met frisse tegenzin opgestart. Deze week zit ik weer geheel thuis. Ik heb mijn afspraken buiten de deur afgezegd of omgezet naar videocalls. Rutte heeft opgeroepen om alleen noodzakelijke reisbewegingen toe doen. Alleen als het echt noodzakelijk is ga je de deur uit. Anders werk je thuis. Tsja wat is noodzakelijk in mijn baan. Okay bestuurlijke overleggen zijn soms onvermijdelijk. Verder kan ik prima van uit huis werken. Wat meer bellen en dergelijke maar prima te doen. Is het leuk en prettig? Nee niet altijd. Het altijd maar thuis zitten is natuurlijk niet altijd leuk. Mijn woning zit vol en een aparte werkruimte is er niet. Alle kamers zitten vol. Dus aan de eetkamertafel is een zenuwcentrum ontwikkeld. Het is roeien met de riemen die je hebt.

Facebook Comments
Delen op Social media