Papa-dag… Alweer.. Heerlijk

Het is al weer tijdje geleden dat ik wat geschreven heb. Het leven is vrij druk en zo af- en toe laat mijn lijf het helaas nog afweten. Het weer is kwakkelig net zoals de vele mensen om me heen. Verkouden en grieperig. Tot nu toe houd ik me aardig staande en ik hoop dat dit zo blijft.

nooitmeerpapadag-0-0-820-540

In de politiek beginnen alle fantasie beloften weer. De verkiezingen komen eraan en dan staan alle politieke leiders in de spotlights. Ik moet bekennen dat ik vrij kleurloos ben. Ik weet het even niet en dat komt vooral doordat de diversiteit in de programma’s minimaal is. Ik ben bang dat een Geert Wilders veel stemmen krijgt. Zijn steun aan Trump kan hem kiezers opleveren. Immers je kan zeggen van Trump wat je wil. Hij houd zich aan zijn beloften. Hij doet wat ie heeft beloofd. Ik hoop dat iedereen met zijn verstand stemt, Wanneer Geert hier aan de macht komt dan komt het echt niet goed in dit land.

In de vechtsportwereld rommelt het ook. De winst op Badr is voor Rico goed geweest. Verschillende uitdagingen zijn aan hem gericht. De eerstkomende partij is Remy Bonjaski. Ik moet nog zien of dit het eerst volgende gevecht word. Ik vraag me af of Glory akkoord gaat en of het een titel partij word. Zoals Remy zelf ook zei zou het logischer zijn om eerst tegen Saki te vechten en vervolgens de winnaar tegen Rico. Al- met al maakt het mij niet uit. Ik heb zin in de partijen. Het kickboksen word weer goed op de kaart gezet en Badr heeft even tijd om te gaan zitten. Zo kan hij na zijn detentie gewon de ring weer in.
Wel hoop ik van harte dat de gevechten gewoon in Amsterdam zullen plaatsvinden, het Mekka van kickboksen. Nederlandse legendes moet het uitvechten op Nederlandse en het liefst Amsterdamse bodem. Ik zal er dan zeker bij zijn.

Het is weer Woensdag, wederom een papa-dag en het lijkt een gewoonte te worden dat ik op deze dag een Blog schrijf. Het is ook een dag waarop ik hier tijd voor heb. Mijn papa-dag bestaat vooral uit koffie drinken met andere papa’s, Thuiswerken en werk in Huis, Zwemlessen met de dochter, boodschappen en ga zo maar door. Een heerlijke dag die ik iedere jonge papa toewens. Je krijgt veel meer mee van je kids en het leven dat ze leiden. Wanneer je alleen op jezelf bent aangewezen op zo’n dag haal je hier ook meer uit.
Ideeën worden geboren en ervaringen worden gemaakt. De plannen over het samenvoegen van twee gezinnen is een feit, komend zomer gaat het gebeuren. Hiervoor moet er nog vee gebeuren. Scholen moeten worden geregeld, andere praktische zaken zoals tandartsen, en dokters, maar ook de woning moet geschikt worden gemaakt voor een gezin van 6 personen. Leuke ontwikkelingen. Komende tijd heb ik(we) het druk dus dus de Blogjes worden misschien wat minder vaak en lang. Tsja of misschien niet en kunnen jullie de ontwikkelingen juist volgen. We gaan het zien.

Facebook Comments
Delen op Social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.