Sportief weekeind

Tsja wat een weekend is dit geweest. Natuurlijk de Formule 1, Max die er met de winst vandoor gaat. Hoewel ik helemaal geen race fan vindt ik het toch mooi. En dan ook nog voor eigen publiek in Zandvoort. En wat voor publiek. Hossende menigtes. Hoe is het in godsnaam mogelijk. Zijn we allemaal nu zo gek en doen we zo ons uiterste best om wederom een lockdown te voorkomen. Natuurlijk gun ik het een ieder maar we moeten verstandig blijven. We gaan het zien. Wellicht valt het mee en dan moet het kabinet werkelijk zich even achter de oren krabben.

En dan meer in mijn hoek. Glory 78 was ook dit weekeind. in de Ahoy werd werkelijk een titanen gevecht gehouden. Veel mooie partijen, hard geknokt maar waar iedereen toch op zat te wachten was de partij van Badr. ijzersterk vocht Badr de eerste ronde, de Pool had geen schijn van kans. Maar dan moet je niet overmoedig worden. Ook ronde twee begon lastig voor de Pool maar opeens een basis techniek. Naar beneden kijken en omhoog trappen. Een schitterende Highkick lande op de zijkant van Badr zijn hoofd. gevolg een klein scheurtje en een snoeiharde KO, Verbaasd en vol ongeloof probeerde hij omhoog te krabbelen maar de scheids telde rustig de tellen. Het was over en gebeurd. Hoewel ik natuurlijk altijd wel voor Nederland ben vond ik dit stiekem wel mooi. het onsportieve gedrag van Badr keihard afgestraft,. Met zijn 36 jaar is het klaar. Ga terug naar je geliefde Marokko. Daar ben je en koning, hier niet meer. dat heb je zelf verpest. Met je gedrag en je laatste sportieve prestaties. Maar vooral met je gedrag. Want knokken dat “kon” je.

Na een heerlijk weekeind is het weer maandag. De “nieuwe” camper staat weer op de oprit. Lekker even met d ejongste meiden op de camping in Edam gestaan terwijl de oudsten aan het werk waren. Het weer was schitterend en het gemak van onze Tiny House op wielen is super. Helemaal tot rust komen in toch wel een hectische maatschappij. Vandaag is iedereen in mijn #grootgezin weer vol aan de bak. Ook de oudste van onze vier kinderen is vanochtend richting Groningen gegaan voor de studie. Vier kinderen met verschillende roosters, sporten, ouders die ook een drukke planning hebben. Het is passen en meten, maar gelukkig gaat dat veelal goed. Genoeg aandacht voor jezelf, maar ook voor elkaar. Soms gewoon agenda’s trekken als het nodig is.

Ik sluit af. Een Teams-Meeting dient zich bijna aan. We gaan weer vol gas deze week.!

Facebook Comments
Delen op Social media