The day after.

Gisteren was een prachtige zonnige dag. Het was mijn inmiddels bekende papadag. Het lijf werkte redelijk mee waardoor ik aardig wat heb kunnen doen. De dag begon met de kus van mijn dochter. Vlug eruit en de ontbijttafel in operationele toestand brengen. De dochter naar school brengen en dit ging wederom gepaard met het vrolijke gehuppel en en gezang.  Thuiskomend stond de koffie al te pruttelen. Het befaamde Alde Wieven Kofje Moarn stond weer op de planning. Helaas is ook hier het aantal deelnemers gedaald. Maar met zijn drieën is het ook prima. Dit keer stond het onderwerp “Jaarlijkse Mannenweekeind” op de agenda. We hadden in de beginne altijd rond de 7 a 8 man. Nu blijven er steeds een schamele 4 man over.
Dit is niet de essentie van het mannenweekeind. Er zijn mannen die andere keuzes maken. Dit kan en zonder er een oordeel over te hebben. Wel is het jammer we hadden
iets unieks, al meer dan tien jaar met een groep vrienden op pad. Tijdens het Alde Wieven Kofje Moarn hebben we dan ook maar besloten dit jaar het uitje te cancelen. Nogmaals jammer maar het moet ook van harte gaan. Ik Hoop dat we in 2018 weer volle bezetting hebben, dat ze door hebben dat dit unieke gebeuren dreigt dood te bloeden en straks alleen nog maar een herinnering is. En dat zou zonde zijn.

Vervolgens moest er ook nog iets voor de baas gebeuren. Ik had nog aardig wat te doen en voor te bereiden. Thuiswerken is in deze een ideaal. Je word niet- of nauwelijks gestoord waardoor in je in een paar uur heel wat kan doen. Middags was wederom het weer prachtig. Mijn dochter was heerlijk buiten aan het spelen en ikzelf was ook druk bezig. Fietsen repareren, Garage opruimen. enz enz. Heerlijk in het zonnetje. Dan even met de dochter naar de zwemles waar ze wederom een stap maakte door zonder enige hulpmiddelen door de hoepel te duiken. Trots.  Na het zwemmen even langs het stembureau. Dit maal belangrijker dan voorheen. Om de radicale partijen uit het torentje te houden is elke stem belangrijk. Mijn dochter heeft mijn bolletje ingekleurd.
En vanochtend weer vroeg. Ik was voor de kids uit bed. Direct maar even de polls bekijken. En direct maar ff bloggen. hiermee bezig druppelt mijn dochter door de deur. Goedemorgen papa, zal ik de tafel even dekken? Wat een heerlijkheid.  Ik rond daarom nu ook maar af.. PVV niet de grootste. Gelukkig… Ik ga, eten, motor uit de schuur. Dochter naar school brengen. en gaan met die banaan eeeuh Motor.

2017-02-15 15.22.48

Facebook Comments
Delen op Social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.