The Day After.

Leuke reacties gehad op het feit dat er weer een stukje in de vwts staat. Ookal is het een stuk met een mening is ie goed ontvangen. Het onderwerp was zeer actueel en daarom goed gelezen. Ik denk dat bye bye Facebook zoals ik al ik al eerder heb gezegd, bijna geen significant effect gehad heeft op het concept sociale media. Er gaan altijd mensen vanaf alleen nu even een paar extra. Een nieuwe aanbieder is niet in het gat gedoken en dat had ik eigenlijk wel verwacht. Dat een Hyves of iets dergelijks niet van zich heeft laten horen verbaast me.

De bloggende Franeker heeft zich verbonden met de samenloop voor hoop “Waadhoeke” 2019. In juli volgend jaar gaan we weer een weekeind lopen voor knker, nou ja eigenlijk tegen kanker. Want deze K-ziekte is verschrikkelijk.  Ik ben er naasten door verloren en ik kan je uit ervaring zeggen dat het een verschrikkelijke lijdensweg is. Op mijn Website staat het logo en wanneer je deze aanklikt kom je verder en krijg je meer info. September aanstaande hebben we de kickoff. Een locatie zoeken we hier nog voor. Natuurlijk voor zo weinig mogelijk. Terzijnertijd meer informatie rondom dit goede doel.

Het carbagerunteam “Team Franeker” heeft de koppen ook weer bij elkaar gestoken. ‘Het Beest” loopt als een klokje door de hulp van Autoservice Wibo. En ook de teamkleding is inmiddels geleverd. Schitterend geworden en bedankt hiervoor textielstra uit Sneek! Binnenkort zullen we de auto in de kleur maken Uiting Reclame vragen de auto te bestickeren, nog even een goede imperial erop en van allerhande gadgets. Misschien vragen we ook de andere Franeker Teams om een meeting te doen op bijvoorbeeld de bredeplaats zodat de mensen de auto’s kunnen bekijken. We gaan het zien.

textielstra

autoservice Wibo

uiting reclame

Facebook Comments
Delen op Social media