Toeter Turken.

Het is dinsdagavond en de wederom kan ik nog steeds niet kickboksen. Vorige week heb ik met trainen een trap of stoot op mijn ribben gehad waardoor deze volgens ome dokter gekneusd of gebroken is. Klote, het ging net zo goed en de stijgende lijn was alweer te zien. Even in de rust helaas, het is niet anders.

In het nieuws kijkend kunnen we der natuurlijk niet omheen. Erdogan is herkozen en heeft meer macht dan ooit. Het is weer een beladen en gevoelig onderwerp om over te bloggen. Kijken of er nu weer reactie komt in de vorm van bedreigingen en beledigingen.  Toch doe ik het want ik snap der werkelijk geen reet van. 70% van de turken die in Nederland wonen hebben voor gestemd. Voor een dictator. Sowieso vind ik een dubbele nationaliteit belachelijk. Je woont of in Nederland of in Turkije. En dan kunnen ze dus gewoon ook nog stemmen. Turken die al jaren in een vrije democratie leven hebben dus het recht om te stemmen en dus hebben ze invloed om de leef situatie in Turkije. En wat doen die hypocriete Nederlandse Turken. Die stemmen voor een dictator. Erdogan krijgt nu nog meer macht en zal dus door gaan met zijn terreur op eigen volk. En zij zitten lekker in het veilige Nederland. Ze moeten hun werkelijk de ogen uit hun kop weg schamen.

En dan ook nog als een stelletje randdebielen midden in de nacht toeterend door de grote steden. Het hele verkeer licht plat, mensen die gewoon moeten werken de volgende dag worden uit hun slaap gehouden. Ga lekker terug naar Turkije om daar de boel wakker te toeteren. Waarom hier.? En waarom treed de politie niet op? oppakken dat Erdogan Tuig. Ik begrijp er echt geen reet van.

De Carbagerun 2018 komt nu echt dichtbij… De Franeker Teams zijn bijna zover. Maar liefst 5 team uit Franeker doen mee. De Struuners, De Skrapers, Le Kontsiekiekers, Team Skrroat en Team Franeker. Allemaal oude barrels van rond de 500 euro. We gaan door 7 landen  en we starten a.s maandag in Emmen. Kijk op de Facebookpagina van Team Franeker, volg ze op Instagram. of houd volgende week de site van de Bloggende Franeker in de gaten

Facebook Comments
Delen op Social media